Η "Tρίτη Διεθνής" ομάδα στο facebook λογοκρίνει όσους θεωρούν ότι η Ρωσία είναι ιμπεριαλιστική.

Ορισμένοι από τους διαχειριστές της ομάδας αφήνουν μερικά κωλόπαιδα να σκυλοβρίζουν σκαιότατα όποιον έχει αντίθετη άποψη από τη δική τους. Φτάνουν στο σημείο να καλύπτουν ανοιχτά φασίστες, μόνο και μόνο επειδή είναι πουτινόπληκτοι, όπως τον κύριο που φέρει την κάτωθι ιστοσελίδα http://vngelis.blogspot.com/2006/. 

Ανέβασα απλώς τις δημοσιεύσεις μου για το ρωσικό ιμπεριαλισμό και δέχτηκα λυσσαλέα επίθεση λάσπης από διαχειριστές της ομάδας που έφτασαν στο σημείο να μου προσάπτουν ότι μπήκα με οργανωμένο σχέδιο (μιλάμε για τραγικές περιπτώσεις σέκτας) για να χτυπήσω τους συντρόφους τους στον Κορδάτο. Εντωμεταξύ εκεί στον Κορδάτο τα παιδιά το έχουν χαμένο. Λένε ότι τα κριτήρια του Λένιν για τον ιμπεριαλισμό δεν αφορούν τις ίδιες τις ιμπεριαλιστικές χώρες, που ο Λένιν τις θεωρούσε μια χούφτα στην εποχή του (και εγώ στην εποχή μας) αλλά το...στάδιο του καπιταλισμού, λες και ο χαρακτήρας αυτού του νέου σταδίου δεν προσδιορίζεται από τον σχηματισμό του α) μονοπωλιακού κεφαλαίου β) του χρηματιστικού κεφαλαίου γ) της τρομακτικής εξαγωγής κεφαλαίου μιας χούφτας χωρών από το σημαντικό πλεόνασμα κεφαλαίου που προέκυψε από τα α) και β) μονο σε αυτές,  και τέλος δεν επήλθε δ) διαμοιρασμός του κόσμου από τις ιμπεριαλιστικές αυτές χώρες που εξάγουν μαζικά κεφάλαιο σε όλο τον πλανήτη

Aδιανόητες χαζομάρες από πουτινόπληκτους που για να υποστηρίξουν ότι η Κίνα ή η Ρωσία δεν ειναι ιμπεριαλιστικές χώρες, υποστηρίζουν ότι ο Λένιν δεν όρισε ποτέ τις ιμπεριαλιστές χώρες (!!!) αλλά ΜΟΝΟ το...ανώτατο στάδιο του καπιταλισμού τον ιμπεριαλισμό!!! Ναι καλά διαβάσετε !!! Απίθανες χαζομάρες που διαδίδουν μεταξύ τους μια δράκα εθνικιστών μικροαστών πουτινόπληκτοι.

 Η λογοκρισία έγινε όταν απευθύνθηκα στον Πατέλη που είχε νωρίτερα κάνει ένα λάικ σε εκπρόσωπο του Κορδάτου σε σχόλιο κάτω από δημοσίευσή μου που με έβριζε (με αποκαλούσε παρανοϊκό) αν συμφωνεί με τις απίθανες χαζομάρες του εκπρόσωπου του Κορδάτου. Εκει οι πουτινόπληκτοι διαχειριστές αποφάσισαν να με πετάξουν από την ομάδα γιατί θα ξεφτιλίζονταν και οι ίδιοι και ο Πατέλης ανεπανόρθωτα. 

 υγ: σιγά μην αντεχατε στην αντιπαράθεση σεκταρίλες πουτινόπληκτοι.

υγ2: εντωμεταξύ επληροφορήθην πριν λίγο από αξιόπιστη πηγή ότι στον Κορδάτο έχουν... παίξει τρελές αποχωρήσεις μες στον Μάη γιατί η πουτινόπληκτη πτέρυγα υπερίσχυσε, όχι αριθμητικώς, αλλά επεβλήθη στο σάιτ. Καλά θυμόμουν ότι έβγαιναν κείμενα για ενδοϊμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία. Το δυσάρεστο νέο ανάμεσα στα άλλα είναι ότι ανάμεσα στους φερόμενους ως σφετεριστές του σάιτ είναι δυο άτομα που πριν 20 χρόνια διαβάζαμε μαζί το Κεφάλαιο του Μαρξ, τότε εγώ ήμουν ακομη παιδάριο, δευτεροετής φοιτητής. Το οτι θα καταντούσαν πουτινόπληκτοι και να υποστηρίζουν αυτές τις αδιανόητες χαζομάρες για τον Λένιν (ότι δεν δίνει ορισμό για τις ιμπεριαλιστικές χώρες) δεν το ανέμενα. Αλλα πολλά έχουν δει τα μάτια μας όσοι φτάνουμε στα 40 μας. Τους χαιρετισμούς μου κύριοι. Ελπίζω να αλλάξετε ρότα όσο γίνεται νωρίτερα. Μην ξεφτιλιστείτε ανεπανόρθωτα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σημειώσεις πάνω στον σύγχρονο καπιταλισμό, τον μονοπωλιακό καπιταλισμό

Για την ισχυροποίηση της παλαιστινιακής αντίστασης στη Δυτική Οχθη –Η Φωλιά των Λεόντων

Γιατί η Γάζα θα γίνει ο τάφος του σιωναζισμού