Ασε τους νεκρούς να προχωρούν


 

Μετά από απανωτές επιθέσεις στη Χερσόνα που στέφθηκαν με παταγώδη αποτυχία και χιλιάδες νεκρούς ουκρανούς θερισμένους σε ανοιχτό έδαφος, η δυτική προπαγάνδα...θριαμβολογεί γιατί περικυκλώθηκαν προσωρινά ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή του Χάρκοβο.

Αμα έχεις απλώσει το μέτωπο και δίνεις παράλληλα δυο μάχες (Χερσόνα, Ντονιέτσκ), μπορεί να την πατήσεις προσωρινά σε σημεία που η άμυνά σου δεν είναι ισχυρή. Αυτό, όμως, απέχει πολύ από το να έχεις υποστεί ήττα. Δυνάμεις ρώσων προφανώς και καταφτάνουν στην περιοχή του Χάρκοβο, άλλωστε και οι περικυκλωμένοι είναι ικανότατοι να αντιμετωπίσουν την...περικύκλωση μέχρι οι περικυκλωτές να περικυκλωθούν, γιατί πλέον κρατούν ανοιχτό έδαφος και πρέπει να το υπερασπιστούν.

Οπως πέρσι τον Σεπτέμβρη με την...εξασφαλισμένη υποχώρηση από το...Αφγανιστάν έτσι και φέτος προβλέπεται μεγάλη απογοήτευση στους αγαπούληδες του Θείου Σαμ. Το κακό είναι ότι η μαριονέτα που κυβερνά στο Κίεβο ωθεί το λαό του στον όλεθρο για μια νέα εντυπωσιακή απεμπλοκή των αμερικανών (τους βοηθήσαμε σε όλα ρε παιδιά, τόσα όπλα και φράγκα τους προσφέραμε, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κατι παραπάνω, έχασαν) και αυτό το εκμεταλλεύεται μια χαρά ο ρωσικός ιμπεριαλισμός στο έπακρο.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σημειώσεις πάνω στον σύγχρονο καπιταλισμό, τον μονοπωλιακό καπιταλισμό

Για τον σύγχρονο ιμπεριαλισμό (συγκεντρωτικό)

Λαϊκός Επαναστατικός Πόλεμος Ισπανία - Λαϊκό Μέτωπο: 1936 - 1939