Ενορχηστρωμένη γκεμπελική προπαγάνδα από το άνδρο του σιωναζισμού - οι εθνικοί νταβατζήδες της ενημέρωσης υποκλίνονται πλήρως

 

 
Η κυρία που βλέπετε δεξιά, Νικόλ Ζέντεκ είναι ενσωματωμένη "δημοσιογράφος" του ισραηλινού καναλιού που σπονσοράρεται από την κυβέρνηση. Δηλαδή είναι η ντουντούκα του Νετανιάχου. Πριν 22 ώρες, λοιπόν, βγήκε στον αέρα προκειμένου να πει ότι στρατιώτες της είπαν οτι...πιστεύουν ότι 40 μωρά αποκεφαλίστηκαν στον εποικισμό της Κφάρ Αζα από χαμασίτες, δηλώνοντας ότι η ίδια δεν είδε καν αυτά που της ...καταμαρτυρούν οι στρατιώτες. Σε όλο το βίντεό της εδώ, αναφέρεται σε οτιδήποτε της καταμαρτυρούν στρατιώτες, όχι ότι η ίδια είδε με τα μάτια της. Μιλάμε για...δημοσιογραφία όχι απλως κατευθυνόμενη και χειραγωγούμενη, αλλά σκηνοθεσία της πλάκας για την οποία κάθε σοβαρός άνθρωπος στον πλανήτη γη θα έπρεπε να εξοργίζεται.
 


Κι, όμως, αυτό το κακοστημένο σόου μετατρέπεται σε είδηση σε μια σειρά από μεγάλες δυτικές εφημερίδες και καταλήγει και στο δικό μας Πρώτο Θέμα.

Αυτή είναι η σιωνιστική γκεμπελική μηχανή που παράγει ένα σωρό ψεύδη για ανύπαρκτα φρικιαστικά εγκλήματα των χαμασιτών προκειμένου να κρύψει τα δικά της φρικιαστικά εγκλήματα στη Γάζα αυτή τη στιγμή, όταν ο σιωνιστικός στρατός βομβαρδίζει αδιακρίτως πολυκατοκίες, αξιοποιώντας και απαγορευμένα όπλα: βόμβες λευκού φωσφόρου, εξοντώνοντας εκατοντάδες βρέφη και παιδιά. 
 
Αλλωστε ο Μπάϊντεν το δήλωσε, η Χαμάς διέπραξε.... πράξεις του απόλυτου κακού επειδή...τόλμησε να επιτεθεί στο Ισραήλ, το μαντρόσκυλο των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.
 
Να στε σίγουροι ότι τη στιγμή που ο ισραηλινός υπουργός πολέμου του Ισραήλ δήλωσε ότι οι γαζαίοι είναι "ανθρώπινα ζώα" η σιωνιστική προπαγάνδα αρχίζει να καταρρέει. Ο λαός μας δεν είναι χαχόλοι.

Πολεμήστε την προπαγάνδα του Ισραήλ, όπου μπορείτε, όπου την συναντάτε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σημειώσεις πάνω στον σύγχρονο καπιταλισμό, τον μονοπωλιακό καπιταλισμό

Για την ισχυροποίηση της παλαιστινιακής αντίστασης στη Δυτική Οχθη –Η Φωλιά των Λεόντων

Γιατί η Γάζα θα γίνει ο τάφος του σιωναζισμού