Τετάρτη 18/10, Διαδήλωση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ Συγκέντρωση Σύνταγμα 7μμ -προσυγκέντρωση 18:30 πλ. Κολοκοτρώνη

 

Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση | Ενάντια στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού - Νίκη στα όπλα της Αντίστασης

(Τετάρτη 18/10, Διαδήλωση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ

Συγκέντρωση Σύνταγμα 7μμ -προσυγκέντρωση 18:30 πλ. Κολοκοτρώνη)

Δέκα μέρες μετά την ιστορική επίθεση της Παλαιστινιακής Αντίστασης της 7ης Οκτωβρίου, η σιωνιστική πολεμική μηχανή με την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ κλιμακώνει την προπαρασκευή της για μια γενικευμένη στρατιωτική επιχείρηση εντός της Λωρίδας της Γάζας. Το προπύργιο της παλαιστινιακής αντίστασης, αποκλεισμένο εδώ και μέρες από τα βασικά μέσα επιβίωσης (νερό, τρόφιμα, ηλεκτρικό, ιατροφαρμακευτικά μέσα) δέχεται τελεσίγραφα για την εκκένωση του και βομβαρδίζεται ασταμάτητα από τον σιωνιστικό στρατό. Χιλιάδες είναι ως τώρα οι νεκροί και δεκάδες χιλιάδες οι τραυματίες άμαχοι, ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά, ενώ ήδη τεράστιες είναι οι καταστροφές σε βασικές δομές της πόλης (κατοικίες, δρόμους, νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια, αγορές, χώρους λατρείας).

Οι κυβερνήσεις της Δύσης - με την ελληνική να διεκδικεί ρόλο πρωτοστάτη- στηρίζουν ανοιχτά τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ. Σε αγαστή συγχορδία οι υποτακτικοί γυμνοσάλιαγκες της νέας «ιερής συμμαχίας» σε ΜΜΕ και Βουλή στηρίζουν το δικαίωμα του κατακτητή στην «αυτοάμυνα» και βαπτίζουν την παλαιστινιακή λαϊκή αντίσταση τρομοκρατία. Η ελληνική βουλή, όπως και άλλα κοινοβούλια χωρών μελών της ΕΕ φωταγωγούνται το βράδυ με τη σημαία του κατακτητή. Στον ευρωπαϊκό «δημοκρατικό» και «πολιτισμένο» Βορρά η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό ποινικοποιείται. Στη Γαλλία απαγορεύονται οι πορείες αλληλεγγύης, ενώ στη Γερμανία υφίστανται μαζικές συλλήψεις όσοι/ες κατεβαίνουν να διαδηλώσουν. Μέλη παλαιστινιακών οργανώσεων και μέλη οργανώσεων αλληλεγγύης στην παλαιστινιακή αντίσταση διώκονται με τρομονόμους, ενώ η καταγγελία της σιωνιστικής θηριωδίας βαπτίζεται αντισημιτισμός.

Τα γκεμπελικού τύπου ψεύδη σε βάρος της παλαιστινιακής αντίστασης, ωστόσο, καταρρέουν υπό το φως της κοινής λογικής και κοινής πείρας αλλά και από τις αλλεπάλληλες κραυγαλέες αντιφάσεις των ίδιων των διακινητών τους. Οι προοδευτικοί άνθρωποι όπου γης ορθώνουν τείχος αντίστασης απέναντι στα φρικιαστικά εγκλήματα των σιωνιστών και των συμμάχων τους και στον παράλληλο πόλεμο προπαγάνδας που διεξάγουν. Η οδύνη και η συγκίνηση για τα χιλιάδες αδικοχαμένα παιδιά της Γάζας μετατρέπονται σε οργή και αγανάκτηση. Η αγέρωχη στάση του παλαιστινιακού λαού απέναντι στον κατακτητή και δυνάστη του, ωθεί χιλιάδες να πλημμυρίζουν τα κέντρα των μεγαλουπόλεων της Δύσης και της Ανατολής με παλαιστινιακές σημαίες. Χιλιάδες Εβραίοι στη Νέα Υόρκη, την Ευρώπη αλλά και μέσα στο Ισραήλ καταδικάζουν την εξελισσόμενη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού βροντοφωνάζοντας: «Όχι στο όνομά μου». Στο ίδιο το Χάρβαρντ πραγματοποιείται μαζική συγκέντρωση-διαδήλωση με παλαιστινιακές σημαίες.

Οι σιωνιστές και οι ιμπεριαλιστές σύμμαχοί τους νόμιζαν ότι οι λαοί είχαν ξεγράψει την Παλαιστίνη. Αλλά έκαναν λάθος. Η παλαιστινιακή υπόθεση γίνεται υπόθεση νέων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, όπως έγινε και στο παρελθόν και υπεύθυνη και για αυτό δεν είναι άλλη από την ίδια την παλαιστινιακή αντίσταση, που με τη συνολική της δράση ανοίγει το δρόμο της απελευθέρωσης της Παλαιστίνης αλλά και των αραβικών λαών συνολικά.

Αντιλαμβανόμενοι την απελευθέρωση της Παλαιστίνης ως κόμβο της διεθνούς ταξικής και αντιιμπεριαλιστικής πάλης, ανταποκρινόμενοι στο κύμα αλληλεγγύης που αγκαλιάζει κάθε εσχατιά του χάρτη, δημιουργήσαμε τη Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση προκειμένου να συντονίσουμε και να σχεδιάσουμε από κοινού τις μελλοντικές μας δράσεις σύμφωνα με τους ακόλουθους άξονες:

- Παλεύουμε για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τη στρατιωτική κατοχή, το απαρτχάιντ, την αποικιοκρατία των εποίκων, τον σιωνισμό, τον ιμπεριαλισμό.

- Στηρίζουμε την Παλαιστινιακή Αντίσταση, ως μια αντίσταση δίκαιη, λαϊκή, επαναστατική

- Παλεύουμε ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον φασισμό και τον σιωνισμό.

- Αγωνιζόμαστε ενάντια στους υπερασπιστές των σχέσεων με τη σιωνιστική κατοχή, ιδιαίτερα την ελληνική κυβέρνηση, τόσο την τωρινή όσο και την προηγούμενη, που άνοιξαν τον δρόμο για τη σύσφιξη των σχέσεων με το Ισραήλ.

- Τασσόμαστε σταθερά και ακλόνητα ενάντια στη σιωνιστική προπαγανδιστική μηχανή και την αντίστοιχη των ΗΠΑ και της ΕΕ που αναπαράγεται ενορχηστρωμένα από τα ελληνικά ΜΜΕ, κι η οποία εμφανίζει τους Παλαιστίνιους σαν υπανθρώπους και τους στερεί το αναφαίρετο δικαίωμά τους να αντιστέκονται για τα εθνικά τους δίκαια.

Ανταποκρινόμενοι στο διεθνές κίνημα αλληλεγγύης καλούμε σε διαδήλωση στις 7μμ. προς τις πρεσβείες του Ισραήλ και των ΗΠΑ (Προσυγκέντρωση 18:30 στην πλ. Κολοκοτρώνη, Συγκέντρωση 19:00 στο Σύνταγμα)

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης – Ο παλαιστινιακός αγώνας είναι δίκαιος, λαϊκός επαναστατικός

Άμεσος τερματισμός κάθε σχέσης οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής και στρατιωτικής με το Ισραήλ.

Καμία συμμετοχή της Ελλάδας σε στρατιωτική ενίσχυση του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης - Έξω οι Βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ

Οι λαοί κερδίζουν με τα όπλο στο χέρι!

Δεν υπάρχει Ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σημειώσεις πάνω στον σύγχρονο καπιταλισμό, τον μονοπωλιακό καπιταλισμό

Γιατί η Γάζα θα γίνει ο τάφος του σιωναζισμού

Για την ισχυροποίηση της παλαιστινιακής αντίστασης στη Δυτική Οχθη –Η Φωλιά των Λεόντων