Ολοι και όλες στο Πάρκο Ελευθερίας σήμερα στις 6 μμ για πορεία προς τις πρεσβείες του Ισραήλ και των ΗΠΑ

 

Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση| 

 Διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ (Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, 6 μ.μ. Πλατεία Ελευθερίας)

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, ανένταχτοι αγωνιστές και μέλη πολιτικών ομάδων και συλλογικοτήτων αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό αγώνα ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της παλαιστινιακής συλλογικότητας Somoud για τη συμμετοχή σε έκτακτη διαδήλωση, προκειμένου να εκφραστεί η υποστήριξη στην παλαιστινιακή λαϊκή ένοπλη αντίσταση που με τη δράση της ανοίγει το δρόμο της απελευθέρωσης της Παλαιστίνης.

Αντιλαμβανόμενοι την απελευθέρωση της Παλαιστίνης ως κόμβο της διεθνούς ταξικής και αντιιμπεριαλιστικής πάλης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση προκειμένου να συντονίσουμε και να σχεδιάσουμε από κοινού τις μελλοντικές μας δράσεις σύμφωνα με τους ακόλουθους άξονες:

- Παλεύουμε για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τη στρατιωτική κατοχή, το απαρτχάιντ, την αποικιοκρατία των εποίκων, τον Σιωνισμό, τον ιμπεριαλισμό.

- Στηρίζουμε την Παλαιστινιακή Αντίσταση, ως μια αντίσταση δίκαιη, λαϊκή, επαναστατική

- Παλεύουμε ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον φασισμό και τον σιωνισμό.

- Αγωνιζόμαστε ενάντια στους υπερασπιστές των σχέσεων με τη σιωνιστική κατοχή, ιδιαίτερα την ελληνική κυβέρνηση, τόσο την τωρινή όσο και την προηγούμενη, που άνοιξαν τον δρόμο για τη σύσφιξη των σχέσεων με το Ισραήλ.

- Τασσόμαστε σταθερά και ακλόνητα ενάντια στη σιωνιστική προπαγανδιστική μηχανή και την αντίστοιχη των ΗΠΑ και της ΕΕ που αναπαράγεται ενορχηστρωμένα από τα ελληνικά ΜΜΕ, κι η οποία εμφανίζει τους Παλαιστίνιους σαν υπανθρώπους και τους στερεί το αναφαίρετο δικαίωμά τους να αντιστέκονται για τα εθνικά τους δίκαια.

Στην κατεύθυνση αυτή καλούμε σε διαδήλωση την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στις 6μμ. προς τις πρεσβείες του Ισραήλ και των ΗΠΑ (Συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας)

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης – Ο παλαιστινιακός αγώνας είναι δίκαιος, λαϊκός επαναστατικός

Άμεσος τερματισμός κάθε σχέσης οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής και στρατιωτικής με το Ισραήλ.

Καμία συμμετοχή της Ελλάδας σε στρατιωτική ενίσχυση του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης - Έξω οι Βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ

Οι λαοί κερδίζουν με τα όπλο στο χέρι!

Δεν υπάρχει Ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σημειώσεις πάνω στον σύγχρονο καπιταλισμό, τον μονοπωλιακό καπιταλισμό

Γιατί η Γάζα θα γίνει ο τάφος του σιωναζισμού

Για την ισχυροποίηση της παλαιστινιακής αντίστασης στη Δυτική Οχθη –Η Φωλιά των Λεόντων