Ο σιωνιστικός στρατός στα χνάρια των ΝΑΖΙ

 

O Nαθερ Σάμπαν έχασε τη ζωή του από τους αδιάκριτους βομβαρδισμούς της σιωναζιστικής αεροπορίας. Τα δυο του κορίτσια και ο γιος του έμειναν ορφανά. Αυτα τα παιδιά δε φοβούνται το χάρο. Είναι το μέλλον και η ελπίδα της Παλαιστίνης. Δείτε τι λέει αυτο το μικρό κορίτσι απέναντι στους σιωνιστές φαντάρους και ταπώστε με αυτό κάθε μειράκιο του σιωναζισμού στην Ελλάδα.

Η σιωνιστική αεροπορία βομβαρδίζει ανελέητα και αδιάκριτα τους παλαιστίνιους στη Γάζα. Τα εκγλήματα πολέμου του σιωνιστικού στρατού είναι πλέον ολοφάνερα σε όλους τους ελεύθερους πολίτες αυτού του πλανήτη. 

Κόντρα στις ηττοπαθείς εκκλήσεις, όμως, για "ειρήνευση", μια ειρήνη του δήμιου χωρίς δικαιοσύνη, χωρίς επιβολή ούτε των ελάχιστων μέτρων που προβλέπει ο ΟΗΕ εδώ και δεκαετίες σε βάρος του Ισραήλ για τα εγκλήματά της κατοχής του, εκκλήσεις που εκτοξεύουν τα εξαπτέρυγα του ιμπεριαλισμού, η αντίσταση δεν κατασιγάζει. Δείτε βίντεο από επίθεση των Ιζεντίν σε στρατιωτική εγκατάταση των σιωνιστών βόρεια της Γάζας. Οσο για τα περίφημα, ανίκητα τανκς Μερκάβα δέχονται ήδη τα αντιαρματικά πυρά της παλαιστινιακής αντίστασης.

Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίσταση

Ολοι στη συγκέντρωση στη σιωνιστική πρεσβεία, 7μμ

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σημειώσεις πάνω στον σύγχρονο καπιταλισμό, τον μονοπωλιακό καπιταλισμό

Γιατί η Γάζα θα γίνει ο τάφος του σιωναζισμού

Για την ισχυροποίηση της παλαιστινιακής αντίστασης στη Δυτική Οχθη –Η Φωλιά των Λεόντων