Οταν μας θεωρούν μαμελούκους του θείου Σαμ και μας ταίζουν σανό - τα παιδάκια στο κλουβί ειναι παλαιστινιάκια, όχι ισραηλινάκια

Σας θυμίζει κάτι αυτή η φώτο; Σίγουρα έχετε δει αρκετοί από εσάς παρόμοια στο ίντερνετ από την περασμένη Δευτέρα. Οχι δεν ειναι τα παιδάκια που βάζει σε κλουβί η Χαμάς για να τα απαγάγει. Είναι τα παιδάκια της παλαιστινιακής αντίστασης, ή απλά παιδάκια της Παλαιστίνης που έτυχε να βρίσκονται σε κάποια επιδρομή των καθαρμάτων του σιωνιστικού στρατού, στις επιδομές αυτές που σκοτώνουν και σκορπίζουν τον τρόμο στη Δυτική Οχθη ή την Ανατολική Ιερουσαλήμ, και για τις οποίες δεν ακούγεται κιχ στις μητροπόλεις του καπιταλισμού από τα καλά και αγαθά μίντια των ευεργετών της.... ενημέρωσης. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από ρεπορτάζ της βρετανικής Sun του 2017.

Οι βρωμιάρηδες οι σιωνιστές μας παρουσιάζουν τα δικά τους εγκλήματα, ως εγκλήματα των χαμασιτών. Πώς την πατήσατε, όμως, και τους πιστέψατε; Μήπως γιατί σας παραμύθιασαν τα μίντια ή διάφοροι μικροαστοί πασιφιστούληδες φοφοδεείς που τρώνε και πίνουν από ΜΚΟ και δεν γουστάρουν τους παλαιστίνιους μαχητές; Θέλουν μόνο θύματα και όχι αγωνιστές γιατί δεν μπορούν να πουλήσουν αλλιώς την πραγμάτεια τους στα αφεντικά τους; Μήπως γιατί σας παραμύθιασαν ιδεοληπτικοί που παριστάνουν τους μαρξιστές και δεν μπορούν να διακρίνουν την πούτσα από τη βούρτσα (αν δεν σε αρέσουν οι λέξεις που χρησιμοποιούνται καθημερινά, κανε μου τη χάρη και άλλαξε μπλογκ, εδω δε γουσταρουμε τους ψευτοδιανοούμενους, μόνο τους ρίαλ). Καθώς εκτυλίσσεται ο πόλεμος θα αναφερούμε αναλυτικά με φλας μπακ σε σύντομα σημειώματα και στο τέλος ίσως βγάλουμε και μια μικρή ηλεκτρονική μπροσουρίτσα-εγχειρίδιο (είναι σχεδόν έτοιμη από παλιότερες προσωπικές δουλειές, θέλει επικαιροποίηση) για να προσανατολίζεστε ολοι στα ιστορικά ζητήματα του παλαιστινιακού.

Θυμάστε στην αρχή του πολέμου στην Ουκρανία τί fake news είχαν διαρρεύσει και πως έσπευδαν να τα αναπαράξουν τα μίντια; Ποιο ήταν το πιο εύκολο fake news; Φωτογραφίες από άσχετες περιστάσεις σε προγενέστερες αναμετρήσεις σε άλλους πολέμους ή ατυχήματα να παρουσιάζονται ως γεγονότα που συνέβησαν στην Ουκρανία. Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτόν τον πόλεμο, με τη διαφορά ότι ο πόλεμος αυτός είναι δίκαιος από την πλευρά αυτού που τον ξεκίνησε, την πλευρά των μαχητών της Χαμάς (και όλων των οργανώσεων της Παλαιστινιακής Αντίστασης που ακολούθησαν: Παλιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ, Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης)|. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιος είναι επιτιθέμενος ή αμυνόμενος, μας νοιάζει ποιος έχει δίκιο. Οταν σε εχουν κλείσει άδικα σε κλούβι και κάποια στιγμή μετά από χρόνια καταφέρεις να σπάσεις τα δεσμά σου, τότε αν ορμήσεις να σκοτώσεις τον δεσμοφύλακά σου, ναι μεν είσαι επιτιθέμενος αλλά είσαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας γιατί έχεις δίκιο.

Ετσι, λοιπόν, και τώρα τρολ των σιωνιστών στο τουίτερ φρόντισαν να ταίσουν το ιντερνετ με το γκεμπελικό ψέμα ότι οι χαμασίτες έβαζαν παιδάκια σε κλουβιά. Ενώ η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία που τάισαν  συγκεκριμένα τρολ είναι συνηθισμένο έγκλημα της σιωνιστικής κατοχής.

Τα συγκεκριμένα τρόλ είναι τα κάτωθι:

Ο δεξιός Ian Miles Cheong, ο οποίος κατάγεται από τη Μαλαισία και τώρα ζει στις ΗΠΑ

και καποια κυρία Ashlea Simon που φέρεται να είναι η πρώτη που τουίταρε τη ψευδή γκεμπελική είδηση που αντιστρέφει εντελώς την πραγματικότητα.

Από το πρωί γράψαμε, ότι αυτοί που σκοτώνουν ή κρατάνε ομήρους παιδιά είναι οι σιωνιστές. Αποδεδειγμένα είναι οι σιωνιστές. Ηδη και στα διεθνή μίντια και στα ελληνικά δεν μπορούν να κρύψουν τα δεκάδες παιδιά της Γάζας που ξεκληρίζονται από τους φονικούς βομβαρδισμούς των υπερανθρώπων του Ισραήλ (μη ξεχνάμε χτες ο υπουργός πολέμου, δήλωσε ότι οι γαζαίοι ειναι ανθρώπινα ζώα, δηλαδη ναζιστί Untermenschen, υπάνθρωποι)

Και επειδή οι χαμασίτες μαχητές ήξεραν τι βρώμικη γκεμπελική προπαγάνδα θα έπαιζαν νυχθημερόν οι σιωνιστές, φρόντισαν να γράψουν στους τοίχους που πέρασαν από τους εποικισμούς των ισραηλινών: οι Αλ Κασάμ (δηλαδή το ένοπλο σκέλος της Χαμάς) δεν σκοτώνουν παιδιά. Ετσι την πάτησαν τα ισραηλινά μίντια γιατί έπαιξαν πλάνο σε βίντεο με τις αραβικές φράσεις και αποκάλυψαν άθελά τους την αλήθεια. 

Το σημείωμα αυτό δεν θα γραφόταν χωρίς την έρευνα αυτή που εντόπισε ο κολλητός μου από τη Μεγάλη Βρετανία. Τσικήτα φιλιά πολλά ;-) Δεν τελειώσαμε, ομως, υπάρχει μια λεπτομέρεια στο ρεπορτάζ της Sun του 2017 που ειναι ενδιαφέρουσα. Ο γνωστός παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής της Μεγάλης Βρετανίας Γκάρυ Λίνεκερ αναπαρήγαγε βίντεο από κάποια ΜΚΟ με τα παιδιά της Παλαιστίνης που κρατούσαν σε κλουβιά οι σιωνιστές δεσμοφύλακες, με σχόλιο αποτροπιαστικό. Και αντί να του πουν μπράβο, έπεσαν να του βγάλουν τη δήλωσή του...αποτυχημένη.


 Απάντησε μέχρι και ο ίδιος ο εκπρόσωπος τύπου του σιωνιστικού στρατού Πίτερ Λέρνερ ως εξής:

"Γκάρι, έχασες εντελώς το νόημα. Όταν τα παιδιά πετούν πέτρες είναι δημόσια απειλή. Πρέπει κάποιος να τους σταματήσει. Ναι, το βίντεο είναι δυσάρεστο, αλλά βολικά δείχνει μόνο μια γεύση από το τι συνέβη, τον απόηχο των πράξεών τους. Θα έπρεπε να είσαι πιο σοφός από αυτό. #Αποτυχία""


 

Τώρα καταλαβαίνετε όλοι τι σημαίνει γκεμπελική σιωνιστική προπαγάνδα

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σημειώσεις πάνω στον σύγχρονο καπιταλισμό, τον μονοπωλιακό καπιταλισμό

Για τον σύγχρονο ιμπεριαλισμό (συγκεντρωτικό)

Λαϊκός Επαναστατικός Πόλεμος Ισπανία - Λαϊκό Μέτωπο: 1936 - 1939