Ενας αιχμάλωτος ισραηλινός νεκρός για κάθε επίθεση σε αμάχους

Μετά το σημερινό παρατεταμένο και αδιάκριτο κατά αμάχων κατοίκων μπαράζ αεροπορικών βομβαρδισμών στη Γάζα, που ισοπέδωσε εκατοντάδες πολυκατοικίες της Γάζας, και τις υποκριτικές εκκλήσεις της Δύσης για απελευθέρωση των αιχμαλώτων, ο εκπρόσωπος τύπου των Ιζεντίν Αλ Κασάμ (ένοπλο σκέλος της Χαμάς) Αμπού Ομπέιντα ανακοίνωσε ότι κάθε αιχμάλωτος ισραηλινός θα εκτελείται για κάθε επίθεση σε αμάχους.

«Κάθε στόχευση ανθρώπων μας χωρίς προειδοποίηση θα αντιμετωπίζεται με την εκτέλεση ενός από τους Ισραηλινούς αιχμαλώτους»
 
«Αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος στο φασιστικό σιωνιστικό έγκλημα κατά του λαού μας και θεωρούμε τον εχθρό υπεύθυνο για αυτήν την απόφαση».
 
Oι διαμορφωτές της "Διεθνούς Κοινής Γνώμης" και οι ακολουθητές τους πολιτικάντηδες του αστικού φάσματος θέλουν πόλεμο χωρίς νεκρούς ισραηλινούς αμάχους (πάντα και μόνιμα τα θύματα να είναι οι παλαιστίνιοι), όταν οι νεκροί αμαχοι της Παλαιστίνης στoιβάζονται στα νούμερα του 1/5 του πληθυσμού της Μάλτας τις τελευταιες δεκαετίες, λόγω των ασταμάτητων εγκλημάτων της κατοχής που σπάνια καταγράφονται και στα ΜΜΕ, συνήθως όταν μια ρουκέτα της Χαμάς, ή της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ σπάει το πέπλο της μιντιακής σιωπής που εχει επιβάλει ο ιμπεριαλισμός στη Μέση Ανατολή. Για όλους αυτούς τους φιλισταίους ένας ισραηλινός ισούται με 1000 άραβες. 
 
Το δήλωσε,  άλλωστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο υπουργός πολέμου του Ισραήλ, αφότου ανακοίνωσε οτι το Ισραήλ θα κόψει νερό, φως, φαγητό από την Γάζα : "Πολεμάμε ανθρώπινα ζώα και θα δράσουμε ανάλογα".
Ο φασίστας υπουργός του Ισραήλ κατά τη δήλωσή του για την επικείμενη ασφυκτική πολεμική πολιορκία της Γάζας
 
Aλλα αυτή η φασιστική δήλωση δεν φτάνει για τους υποκρίταρους λίμπεραλς (κάθε σοσιαλδημοκρατικής και οπορτουνιστικής απόχρωσης) που ζητούν μετ' επιτάσεως ειρήνη τωρα, δηλαδή εδώ και τώρα να συνεχιστεί η κανονικότητα της ειρήνης του δήμιου, όταν παλαιστίνιοι καθημερινα ξεσπιτώνονται από τις πατρογονικές τους εστίες, εξεφτελίζονται στα εκατοντάδες φασιστικά μπλόκα στη Δυτική Οχθη και η Γάζα πολιορκείται συνεχώς και ακατάπαυστα, παραμένοντας σε ένα μόνιμο μαρτύριο της πείνας και της απόλυτης εξαθλίωσης.

Μα να μην κάνουν τη χάρη σε όλα αυτα τα πολιτισμένα ανθρωπάκια οι χαμασίτες να πολεμήσουν "γενναία", ιπποτικά, με το δόρυ τους πάνω στα άλογά τους, ντουγρού εναντίον των Μερκάβα σε ανοιχτό έδαφος. Mα τι κακοί "φασίστες" που είναι χαμασίτες να εξοντώνουν εποίκους που ρεϊβάρουν προκλητικά έξω από τη Γάζα 2,5 εκατομμυρίων κατοίκων σε εποικισμούς μερικων δεκάδων χιλιάδων. Εποίκους, που όταν δεν ρεϊβάρουν είναι ένοπλοι και σκορπίζουν τον τρόμο σε ανυπεράσπιστους παλαιστίνιους.
 
Οταν ένας λαϊκός αντάρτικος στρατός σου στραπατσάρει τη φήμη του ...ανίκητου στρατού, τότε η "μεγαλύτερη δημοκρατία" της Μέσης Ανατολής πετάει τη μάσκα. Ούτε οι ΝΑΖΙ δεν μιλούσαν έτσι απέναντι στους τσεχοσλοβάκους, τους έλληνες κ.ο.κ. Α, για μια στιγμή, ναι μιλούσαν έτσι ενάντια στους εβραίους, τους Untermenschen. Να, λοιπόν, που οι σιωνιστές αφου αξιοποίησαν το ολοκαύτωμα των προγόνων τους ως μιντιακή βιομηχανία προκειμένου να σχηματίσουν και να επεκτείνουν το Ισραήλ σε βάρος των παλαιστίνιων και των όμορων αραβικών λαών σε διαδοχικούς αδικους και ληστρικούς πολέμους, τώρα υποβάλλουν τους παλαιστίνιους σε νέο ολοκαύτωμα και καλούν την ελεύθερη ανθρωπότητα να τους ακολουθήσει.

Μια από τις εκατοντάδες πολυκατοικίες που βομβάρδισαν οι ισραηλινοί υπεράνθρωποι σήμερα
 
υγ: η σημερινή συγκέντρωση στην πρεσβεία ήταν αρκετά σημαντική για να ανοίξει μια μιντιακή ρωγμή στη σιωναζιστική προπαγάνδα, ότι ειμαστε και εμείς εδώ που θα αντισταθούμε υπέρ των παλαιστίνιων. Αλλα η μαζικότητά της ήταν ασήμαντη για τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στην Παλαιστίνη (400 άτομα το πολύ). Ισως να φταίνε οι εκλογές, ίσως να φταίει το κακό το ριζικό μας, αλλα να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Η Παλαιστίνη χρειάζεται έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σημειώσεις πάνω στον σύγχρονο καπιταλισμό, τον μονοπωλιακό καπιταλισμό

Γιατί η Γάζα θα γίνει ο τάφος του σιωναζισμού

Για την ισχυροποίηση της παλαιστινιακής αντίστασης στη Δυτική Οχθη –Η Φωλιά των Λεόντων