Πάνο Χαρίτο σιωνιστοτσολιά μαζέψου

Δεν ξεχνάμε τι δηλητήριο πέταγες συνεχώς σε βάρος της Χαμάς στη Δεύτερη Ιντιφάντα ως ανταποκριτής του κρατικού καναλιού. Ντουντούκα ήσουν βρε των "αριστερών" ισραηλινών, κρατώντας συνεχώς ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον κατακτητή και στους μαχητές της λευτεριάς παλαιστίνιους.

Βγήκες τώρα στον Μπογιόπουλο να πετάξεις τις γκεμπελικές σου αλητείες ξανά, όταν οι μαχητές της Χαμάς είναι έτοιμοι να πολεμήσουν τον κατακτητή μέχρι τελευταίας ρανίδας αίματος.

Αν δεν υπήρχαν οι Χαμάς και η Τζιχάντ σήμερα, δεν θα υπήρχε αντίσταση στην Παλαιστίνη, η Παλαιστίνη θα είχε τελειώσει από τον πουλημένο στους αμερικανούς,..ισόβιο πρόεδρο..της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.

Πες μας ρε ποιος ευθύνεται για τη μέγιστη προδοσία που χαντάκωσε την παλαιστινιακή αντίσταση, το ΟΣΛΟ, η Χαμάς ή ο Αραφάτ;

Οι άλλοι ετοιμάζονται να δώσουν τη ζωή τους κι εσύ λες αυτές τις αθλιότητες:

"Επισήμανε, επίσης, ότι, ειδικά από το 2005, οι Παλαιστίνιοι είναι διχασμένοι και στάθηκε στην περίπτωση της Χαμάς. Όπως αναφέρουν και ισραηλινοί αναλυτές η Χαμάς χρησιμοποιήθηκε από την πλευρά του Ισραήλ για ένα διάστημα, είπε. Χρηματοδοτήθηκε από το Ισραήλ για να γίνει το αντίβαρο της Φάταχ και της Παλαιστινιακής αρχής. Όταν παίζεις με τη φωτιά δεν γίνεται να μην καταψαλιστείς κι εσύ κι αυτό έγινε και τώρα, συμπλήρωσε. Οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι είναι αυτοί που υποφέρουν πρώτα από τη Χαμάς, μια ισλαμιστική οργάνωση με ό,τι αυτό σημαίνει.  "

Απ' αυτο το απόσπασμα οποιος δεν γνωρίζει οτι η Χαμάς μέχρι την πρώτη Ιντιφάντα δεν συμμετείχε στην παλαιστινιακή επανάσταση, νομίζει ότι βγαινει το συμπέρασμα ότι η Χαμάς στήθηκε από τους σιωνιστες. Απλως οι σιωνιστές δεν κυνηγούσαν τους χαμασίτες, γιατί δεν τους πολεμούσαν.

Ακου γελοίο υποκείμενο, κάποιοι γνωρίζουμε πολύ καλά την ιστορία του παλαιστινιακού. Η Χαμάς ήταν τμήμα της αδελφότητας στην Παλαιστίνη. Mήπως θα μας βγάλεις και τον Σαγίτ Κούντμπ , τον βασικό θεωρητικό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, χρηματοδοτούμενο από τις ΗΠΑ, να γελάσουν και τα τσιμέντα με το "ρεπορτάζ" σου , ή δε στο είπε αυτό καμια ισραηλινή αναλύτρια απ' αυτές που συναναστρέφεσαι;

Δε θα σε αφήσουμε στο απυρόβλητο να πετάς τη λάσπη σου

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΟΤΣΟΛΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σημειώσεις πάνω στον σύγχρονο καπιταλισμό, τον μονοπωλιακό καπιταλισμό

Για την ισχυροποίηση της παλαιστινιακής αντίστασης στη Δυτική Οχθη –Η Φωλιά των Λεόντων

Γιατί η Γάζα θα γίνει ο τάφος του σιωναζισμού